Werken bij DonkerVeenstra

“Hier word je wel gewaardeerd”

Wil jij een steentje bijdragen aan onze missie om duurzaam leven tot gemeengoed te maken? En wil jij werken bij een groeiende organisatie waarin je geen nummer maar een waardevolle en gewaardeerde medewerker bent? Kom dan bij DonkerVeenstra werken!

Oog voor jouw ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat je niet stil blijft staan. Technische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op en om antwoord te kunnen geven op de vragen van morgen is het belangrijk om je kennis hierin bij te houden. Het volgen van cursussen en opleidingen wordt daarom volop door ons gestimuleerd. Je kunt je bijvoorbeeld laten bijscholen of verder specialiseren. Of een volledig BBL traject bij ons volgen. Hiervoor is een collectief scholingsbudget beschikbaar (vanuit de branche vereniging).

We besteden niet alleen aandacht aan scholing en ontwikkeling van medewerkers, maar ook aan de duurzame inzetbaarheid. Er is bijvoorbeeld een generatiepact waarmee medewerkers van 60 jaar en ouder gebruik van kunnen maken, of we kijken samen naar passende werkzaamheden. Op die manier investeren we samen met jou in een duurzame arbeidsrelatie. Op die manier werken we samen aan een mooie toekomst!

Vacatures

Op dit moment hebben wij enkele vacatures en stageplaatsen uitstaan. Ben je nieuwsgierig?

Een fijne werkomgeving

We brengen een groot deel van onze tijd door op de werkvloer. En daarom vinden we jouw werkomgeving belangrijk. Onze monteurs gaan bijvoorbeeld goed uitgerust op pad, met goede kleding, gereedschap en de juiste PBM’s. We zullen daar niet gauw op bezuinigen. We kijken daarnaast goed om ons heen. Is het koud? Dan regelen we extra kleding, is het warm dan krijg je een korte broek.

Ons team

We hebben een gevarieerd team, van 17 tot 65 jaar. En een tweekoppige directie die zelf in het weekend kabels staat te trekken als het nodig is. We staan er voor elkaar en we hebben het leuk met elkaar. Onze actieve personeelsvereniging organiseert bijvoorbeeld minstens twee keer per jaar een leuke activiteit. En af en toe krijg je een leuke attentie. Dat maakt het werken bij DonkerVeenstra leuk.

Opleiding en training

DonkerVeenstra beschouwt behalve veiligheid en gezondheid ook het welzijn van medewerkers als een belangrijke verantwoordelijkheid. Bij ons krijg je daarom de kans om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. We vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat je voldoende gekwalificeerd bent om een functie goed te kunnen uitvoeren, maar ook dat je jezelf blijft ontwikkelen. Ontwikkelen op een manier die voor jou werkt.

Zo krijg je bij ons de kans om opleidingen en trainingen te volgen waarmee je je kunt specialiseren of juist je kennis kunt verbreden. Mede afhankelijk van jouw wensen en uiteraard wel passend in het bedrijf, want ook de directie heeft zo zijn wensenlijstje.  Hiermee verhogen we niet alleen jouw inzetbaarheid, maar ook de efficiency, effectiviteit en kwaliteit van het bedrijf. Het immers makkelijker om de planning te bewaken wanneer iedereen allround inzetbaar is. Wanneer dat nodig is kun je voor elkaar invallen. En als een klus in de praktijk om een andere oplossing vraagt dan in eerste instantie werd gedacht kun je sneller de knop omzetten. En dat zien klanten terug in onze werkwijze.

Als installateur zie je dat terug in het scholingsplan, dat we jaarlijks met je opstellen. Hierin nemen we voor iedere medewerker op welke scholingswensen er zijn of welke (vaak verplichte) veiligheidscursussen er moeten worden gevolgd.

© Copyright - Donker Veenstra