Installatiebedrijf DonkerVeenstra Drachten Particulieren

Installatietechniek voor particulieren

DonkerVeenstra Installatietechniek is een full service installatiebedrijf, gevestigd in Drachten. Wij denken met u mee bij uw plannen voor uw nieuwe badkamer, verbouwing, aanbouw of nieuwbouwwoning en kunnen u daarnaast adviseren over het aanbrengen van duurzame installaties in uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in zowel traditioneel installatiewerk (denk aan het aanleggen van elektra, centrale verwarming, riolering en ventilatie) als het ontwerpen en realiseren van duurzame oplossingen (denk bijvoorbeeld aan zonne-energie en gasloos wonen). Bij ons kunt u terecht vanaf het ontwerp en advies tot aan de realisatie en het onderhoud van uw installatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

CV ketels

Installatiebedrijf DonkerVeenstra heeft jarenlang ervaring in het plaatsen en onderhouden van CV-ketels. Een CV-ketel wordt nog steeds veel gebruikt voor het verwarmen van een woning en het water. Welke ketel geschikt is voor uw woning of bedrijfspand, is afhankelijk van diverse factoren. Wij kunnen u voorzien van een advies op maat.

Installatietechniek voor de agrarische sector

Sinds jaar en dag vervullen wij een regionale functie als installateur voor de agrarische sector. Van stalonderhoud tot het installeren van technische installaties, wij zijn altijd dicht bij u in de buurt. In de agrarische sector vragen toepassingen op het gebied van installatietechniek en duurzame energie om maatwerkoplossingen. Bij Installatiebedrijf DonkerVeenstra bent u aan het juiste adres voor het bedenken van unieke concepten, specifiek afgestemd op uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van:

  • Elektra

  • CV/Gas

  • Water

  • Riolering

  • Ventilatie

  • Domotica

  • Zonnepanelen

  • Diverse solar systemen

Wij bekijken uw situatie ter plaatse voor het beste advies

Dirk-Johan Annema is het gezicht van DonkerVeenstra Installatietechniek voor particulieren en agrariërs. Op hem kunt u vertrouwen voor gedegen advies en persoonlijke begeleiding bij de uitvoering. Dirk-Johan komt graag bij u langs om de situatie ter plaatse op te nemen. Met zijn jarenlange ervaring en expertise kijkt hij net iets verder zodat u verzekerd bent van de best passende oplossing voor uw situatie.

Neem contact op met Dirk-Johan.

Menu